Днес от длъжност бе освободен един недостоен мишок, който не

...
Днес бе освободен един недостоен мишок, назначен да обслужва шефовете си олигарси начело с главния крадец Кокорчо

Снимка: БГНЕС

Коментари Харесай

Днес бе освободен един недостоен мишок, назначен да обслужва шефовете си олигарси начело с главния крадец Кокорчо

Днес от служба бе освободен един неподобаващ мишок, който не трябваше да бъде назначаван. Въпросът не е за какво бе уволнено държавното управление “Денков-Габриел ”. Въпросът е за какво въобще беше назначено.
И отговорът към този момент е явен: За да обслужват външните си глобалистки господари, като вържат България за колесницата на войната. И с цел да обслужват вътрешните си шефове-олигарси, като крадат от парите ни, отпред с основния апаш Кокорчо, сдобил се с държавната хазна и бутащ страната ни в дългова серпантина.

Това твърди в собствен пост писателят и драматург Александър Урумов, който SafeNews разгласява без редакторска интервенция.

 

Днес от служба бе освободен един неподобаващ мишок, който не трябваше да бъде назначаван. Това важи и за голямата част от министрите.
За всяко нещо, в това число и неговото мимолетно ръководство е редно да се съди по обещанията/думите и резултатите/делата.
Правителството “Денков-Габриел ” даде обещание влизане в Шенген и влизане в Еврозоната.
Нито едното, нито другото са част от същинския дневен ред на българите, от техните болки и въжделения.
Но защото “Денков-Габриел ” тъкмо това дадоха обещание – в послушание на глобалистките си господари – дано да забележим какво оставят след себе си.
Първо, “Денков-Габриел ” не вкараха България в Шенген, само че вкараха Шариата в България посредством неизвестен брой мигранти, някои от които с брадати престъпни досиета.
Второ, през 2023 предвиждах, че еврото няма да влезе в България през 2024, в този момент предвиждам, че няма да влезе и през 2025.
Не че имаме потребност от въвеждане на еврото.
Благодарение на работещия валутен ръб и закрепения курс България мина без проблеми през редица международни финансови рецесии – това на макрониво.

Въпросът обаче е за какво държавното управление “Денков-Габриел ” няма да си изпълнят обещанието за въвеждане на еврото?

Поради високата инфлация, идваща от управническата несръчност.
Така двете цели на измамниците “Денков-Габриел ” и на цялото “сглобкаджийско ” парламентарно болшинство на ГЕРБ, Движение за права и свободи и ПП-ДБ не са изпълнени.
Следователно, това ръководство и това болшинство са провалени съгласно личните им, обществено оповестени, цели.
Впрочем, надали някой от тях самите е вярвал, че ще изпълнят нещо от тези цели.
Така че въпросът не е за какво бе уволнено държавното управление “Денков-Габриел ”.

Въпросът е за какво въобще беше назначено.
И отговорът към този момент е явен:

За да обслужват външните си глобалистки господари, като вържат България за колесницата на войната.
И с цел да обслужват вътрешните си шефове-олигарси, като крадат от парите ни, отпред с основния апаш Кокорчо, сдобил се с държавната хазна и бутащ страната ни в дългова серпантина.
И всичко е с помощта на кого?
Благодарение на ГЕРБ, Движение за права и свободи и ПП-ДБ, които назначиха некадърното ръководство на Денков-Габриел ” отпред на многострадалното ни Отечество.
Кое от всичко казано не е по този начин?

 

 

Още вести четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР