Днес, от 8 до 17 ч, се ограничава движението в

...
Днес, от 8 до 17 ч, се ограничава движението в
Коментари Харесай

Днес ще бъде ограничено движението в посока Видин по път I-1 в участъка Дунавци

Днес, от 8 до 17 ч, се лимитира придвижването в посока Видин на I-1 път Видин - Монтана в сектора от кръстовището за Дунавци до кръстовището за Ружинци. Временната организация на трафика е за полагане на хоризонтална маркировка.

Пътуващите в посока Видин ще бъдат пренасочени по обходен маршрут по път I-1 /E-79/ Монтана - Ружинци, след което ще продължат по път III-114 Ружинци - Дреновец - Тополовец, по път III-112 Тополовец -Добри дол, по път II-11 Добри дол - Арчар до пътното кръстовище за Дунавци, и още веднъж по път I-1 /Е-79/ Дунавци - Дунав мост 2.

Агенция „ Пътна инфраструктура " моли водачите да съблюдават разпоредбите за придвижване, да карат деликатно и със съобразена скорост, спазвайки отдалеченост и напътствията на чиновниците на „ Пътна полиция ", да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи. Шофирането под въздействието на страсти не подсигурява по-кратко пътешестване, само че заплашва живота и здравето на всички останали, които съблюдават разпоредбите.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. ​

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР