Днес от 18:30 часа на София Филм Фест в Пловдив

...
Днес от 18:30 часа на София Филм Фест в Пловдив
Коментари Харесай

“Фрагменти от живота на една жена” и “Извън закона” днес на ...

Днес от 18:30 часа на София Филм Фест в Пловдив е началото на кино лентата на Корнел Мундруцо “ Фрагменти от живота на една жена” с Ванеса Кърби и Шая Лебоф . Марта и Шон са двойка от Бостън, които чакат дете. Животът им трагично се трансформира след домашно раждане, за което се доверяват на неуверена акушерка, упрекната в незаконна немарливост. Така стартира едногодишната авантюра на Марта, която би трябвало да се оправи със своята тъга на фона на нестабилните връзки със брачна половинка си и властната си майка, както и с обществено упрекнатата акушерка, която е изправена пред съда. Филмът е с номинация за „ Оскар “ за основна женска роля на Ванеса Кърби.



Късната прожекция от 20:45 часа е на кино лентата на Джим Джармуш от 1986 година - “Извън закона” . Джак и Зак – двама суперготини неудачници, се срещат в пандиза в Ню Орлиънс. Отначало са настроени един срещу различен, само че скоро ги разсейва идването на Роберто, чийто неприятен британски, мемоари от остарели филми и цитати от Робърт Фрост на родния италиански по едно и също време ги нервират и забавляват. Накрая обаче точно този красноречив, постоянно оптимистично надъхан малък човек води двамината самопровъзгласили се за яки видове към свободата.



Билети на касата на касата на LUCKY Дом на киното (Понеделник - Петък: 16 - 21 часа, Събота - Неделя: 10:30 - 21 часа) и онлайн на boxoffice.bg.

Цена на билетите: 8лв; студенти, възпитаници и пенсионер - 6лв. Карта за 5 прожекции: 35лв.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР