Днес от 16,30 часа посреща в последен мач на двата

...
Днес от 16,30 часа посреща в последен мач на двата
Коментари Харесай

Първа лига НА ЖИВО: Берое - Левски, 0:1, Бари бележи

Днес от 16,30 часа посреща в финален мач на двата тима в за календарната година. Двата отбора се борят за място в топ 6, като имат единствено точка разлика в класирането. Можете да следите .
ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
Двубоят стартира в по-умерено движение, като първата опция в него за Берое пристигна в 10`. Тогава Лебон центрира от корнер и след безредие в наказателното поле Джонатан стреля, само че прати топката над вратата. Три минути по-късно той повтори " упражнението ".
Постепенно Левски се поокопити и наложи напън над противника. В 17` " сините " съумяха да открият резултата след доста прецизна офанзива - Марин Петков нахлу в наказателното поле с отличен дрибъл и откри Билал Бари, който от границата на вратарското поле матира вратаря на " заралии ". Това бе пето попадение за мароканеца в Първа лига със синята фланелка.
Берое опита да притисне гостите и в 27` получи чудесна опция да обстреля вратата на Николай Михайлов от свободен удар, само че в обстановката против Хосе Кордоба беше осъществено нарушаване от Омар Сако.
СЪСТАВИ
Берое: Ганев, Сако, Цветков, Стефанов, Мечев, Василев, Перейра, Лебон, Хаджиев, Перейра, Камбуров
Левски: Михайлов, Зайков, Горанов, Михайлович Димитров, Цонев, Галчев, Кордоба, Костадинов, Метков, Бари
Това може да е последният мач в кариерата на голмайстора на старозагорци Мартин Камбуров. 41-годишният деец по всяка възможност няма да продължи под Аязмото, само че не е и оповестил дефинитивно дали ще се откаже. Очаква се той да поведе офанзивата за Берое.
За Левски отсъстващи са контузените Георги Миланов и Андриан Краев, до момента в който Борислав Цонев е осъден. В класирането Левски е шести с 25 точки, а старозагорци - осми с 24 пункта.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР