Днес от 10 ч. до 14 ч. ще бъде ограничено

...
Днес от 10 ч. до 14 ч. ще бъде ограничено
Коментари Харесай

Затаварят тунела Правешки ханове

Днес от 10 ч. до 14 ч. ще бъде лимитирано придвижването в тунел " Правешки ханове " на Автомагистрала " Хемус ", осведомят от Агенция " Пътна инфраструктура ".

Ще се подменят лампи в тръбата в посока София, по която от ноември предходната година минава целия трафик. Припомняме, че от 8 ноември стартира главен ремонт в тръбата за Варна.

Около 30 лампи ще бъдат заменени, с което ще се увеличи сигурността на придвижване и ще се обезпечи по-добра осветеност и видимост за водачите.

При подмяната на осветителните тела на следващия ден пътуващите ще се пренасочват по обходен маршрут. Пътуващите за Варна ще се пренасочват от пътен възел " Правец “ при 52-и км на Автомагистрала " Хемус “ по пътя София - Ботевград и при п. в. " Осиковица “ при 62-и км ще не престават по автомагистралата. Пътуващите за София при п. в. " Осиковица “ при 62-и км на Автомагистрала " Хемус “ ще се насочват по път I-3 София - Ботевград и ще не престават по автомагистралата при п. в. " Правец “ при 52-и км.

Агенция " Пътна инфраструктура “ моли водачите да карат деликатно със съобразена скорост, да съблюдават разпоредбите за придвижване и да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи. Да не се употребяват спешните ленти по автомагистралите за по-бързо напредване при претрупан трафик. По този метод се попречва прекосяването на транспортните средства със специфичен режим на придвижване при положение на случай.​
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР