Днес официално беше открит първият търговски комплекс тип МОЛ на

...
Днес официално беше открит първият търговски комплекс тип МОЛ на
Коментари Харесай

Откриха „Ритейл парк Хасково“

Днес публично беше открит първият търговски комплекс вид МОЛ навън в Хасково.

Първата копка на „ Ритейл парк Хасково “ беше направена в края на април тази година, а през днешния ден комерсиалните обекти към този момент посрещат клиенти.

Кметът на Община Хасково Станислав Дечев поздрави вложителите за избора им да изградят един от най-успешните си планове в Хасково. „ Измина тъкмо една година откогато Вие представихте прелестните си планове за инвестиция в Хасково “, напомни кметът Станислав Дечев. „ Философията на Община Хасково е да подкрепя вложителите, по тази причина ние незабавно изпратихме писмо на страната, с цел да придобием терен за улица, която да обслужва комерсиалните комплекси тук. Отговорът от страната дойте преди месец и в този момент следват стъпките за по-нататъшно подкрепяне на всички вложители в региона “, сподели още градоначалникът. „ Искам откровено да Ви благодаря за това, че избрахте Хасково и да Ви поздравя, че в тази сложна година на инфлация, успяхте в период да извършите обекта. Искам да благодаря и всички хора, които живеят наоколо, че понесоха неудобствата на строителството, с цел да можем всички дружно от през днешния ден нататък да се радваме на този търговски комплекс! “, сподели Станислав Дечев.

Изпълнителният шеф на „ Тринити кепитъл “ АД Стоян Колев благодари на кмета на Община Хасково и на екипа му за правилната работа. „ Работим в много общини, само че подобен позитивизъм, подпомагане и безкористно отношение като административни процедури и съвещания, рядко получаваме другаде. Това е доста висока оценка за ръководството на града, тъй като е основан  подходящ капиталов климат и по тази причина вложенията се случват “, сподели още Стоян Колев.

От през днешния ден в Хасково обекти отвориха няколко европейски и български фешън колоса. Това са марките Sinsay, който ще работи на над 1400 кв.м., New Yorker и КиК, които оферират главно дамска и мъжка мода, детски облекла и аксесоари, полският бранд Pepco, една от най-предпочитаните дрогерийни верига „ dm “, обувният колос CCC със своето богато многообразие на обувки и аксесоари, водещата българска компания за спортни артикули Sport Depot, която стъпва в Хасково за първи път със собствен личен магазин с централизирано ръководство на територия от внушителните 400 кв.м. В „ Ритейл парк “ Хасково са още аптечна верига Subra, марката за очила и аксесоари – Оптики Joy, застрахователния брокер SDI. Търговският комплекс разполага с парко места и зарядни станции за електроавтомобили.

В деня на огромното разкриване DJ Педро ще забавлява гостите, а черешката на тортата ще бъде присъединяване на една от най-харесваните музикални звезди у нас ДАРА, която ще се качи на сцената на „ Ритейл парк Хасково “ в 17 ч.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР