Днес облачността ще е значителна с временни разкъсвания и намаления.

...
Днес облачността ще е значителна с временни разкъсвания и намаления.
Коментари Харесай

Аномалия: До 20 градуса днес, високо в планините - сняг!

Днес облачността ще е забележителна с краткотрайни разкъсвания и понижения. На обособени места ще има валежи от дъжд. В утринните часове в Горнотракийската равнина ще е мъгливо. Ще духа сдържан, на север от планините до мощен южен вятър. Вечерта вятърът ще отслабва, в Западна България и ще утихне. Ще бъде топло, с оптимални температури - сред 15° и 20°, северно от планините и по-високи. Атмосферното налягане е доста по-ниско от междинното за месеца и още ще се намалява.
В планините ще е най-вече облачно и мъгливо. Ще има превалявания от дъжд, над 2200 метра - сняг, по-значителни в крайните южни планински региони. Ще духа мощен, по високите и откритите елементи плевел вятър от югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 10°, на 2000 метра - към 5°.
По Черноморието облачността ще е по-често забележителна, само че ще е съвсем без дъжд. Ще духа сдържан до мощен южен вятър, който до вечерта ще отслабва и ще се ориентира от югоизток. Максималните температури ще са 16-19°, температурата на морската вода е 13°-14°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала, на север - до 3.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР