Днес облачността ще е предимно значителна. В сутрешните часове на

...
Днес облачността ще е предимно значителна. В сутрешните часове на
Коментари Харесай

Ще ни погалят ли слънчеви лъчи днес?

Днес облачността ще е най-вече забележителна. В утринните часове тук-там в Южна България видимостта ще е понижена. Преди обяд основно в югоизточните региони, а в следобедните часове на обособени места и в останалата част от страната ще има превалявания от дъжд. Ще духа сдържан, в Дунавската низина - краткотрайно мощен северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 9° и 14°, в София - към 10°.

Над планините облачността ще е забележителна. Ще има превалявания от сняг, под 1200 метра - от дъжд. Ще духа сдържан и мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 5°, на 2000 метра - към минус 1°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна. Главно по южното крайбрежие ще има превалявания от дъжд. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 10° и 13°. Температурата на морската вода е 7°-9°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 27 мин. и залязва в 17 ч. и 55 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 28 мин. Луната в София изгрява в 9 ч. и 23 мин. и залязва в 22 ч. и 30 мин. Фаза на луната: три дни след новолуние.

Атмосферното налягане ще продължи да се покачва и вечерта ще е по-високо от междинното за месеца.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР