Днес облачността ще бъде разкъсана, над много места до слънчево.

...
Днес облачността ще бъде разкъсана, над много места до слънчево.
Коментари Харесай

Ето какво ни готви времето днес

Днес облачността ще бъде раздрана, над доста места до слънчево. Повече облачност ще има над крайните южни региони, само че единствено на изолирани места там след обяд ще превали дъжд. Преди обяд в обособени региони, основно в низините и котловините в Южна България, ще има мъгла, демонстрира информация в уеб страницата на Национален институт по метеорология и хидрология. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. Температурите още ще се покачат и оптималните ще са най-вече сред 14° и 19°, в София – към 16°.

Над планините облачността ще бъде раздрана, над южните региони – най-вече забележителна и след обяд на изолирани места там ще превали слаб дъжд. Ще духа сдържан до мощен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 m ще е към 8°, на 2000 m – към 1°.

По Черноморието облачността ще бъде раздрана, до най-вече слънчево. Повече облачност ще има над крайните южни региони и там ще превали дъжд. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са сред 11° и 16°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР