Днес облачността ще бъде променлива, предимно висока, в местата без

...
Днес облачността ще бъде променлива, предимно висока, в местата без
Коментари Харесай

Мощен Антициклон Над Балканите! Ето Какви Изненади Ни Е Подготвило Времето Тази Седмица

Днес облачността ще бъде променлива, най-вече висока, в местата без мъгли и ниски облаци. Такива ще има на север и тук-там на изток, само че към и след обяд и там ще има слънчеви шпации. Дневните температури ще бъдат най-често от 15 до 21 градуса, малко по-ниски в местата с по-трайни мъгли. ще духа слаб, до сдържан вятър от изток-североизток.

Утре минималните температури ще останат от 3 до 8 градуса, само че тук-там са вероятни и стойности до към нула, един градус.

През деня ще бъде с към градус по-хладно от през днешния ден, с оптимални стойности от 14 до 19 градуса. Вятърът ще остане от изток, слаб, тук-там в Дунавската низина и източните региони - до сдържан. Ще остане слънчево, с мъгли и ниски облаци тук-там в низините.

До края на седмицата основна смяна на времето няма да настъпи.

Остава умерено, почрти безшумно, със слаб вятър от изток или североизток. Сутрин към водните басейни и в елементи от низините ще има мъгли и ниски облаци, а в планините ще бъде слънчево, с раздрана най-вече междинна и висока облачност иили слънчево. Минималните температури ще бъдат от 3 до 9 градуса до събота, а в неделя ще се намалят с градус-два. Ще има и места с температури към нулата при намаляване напразно и очевидно време.

Към петък над западните региони, а в събота и неделя - над източните, облачността ще се усили и тук-там по Черноморието и в Странджа е допустимо да превали слаб дъжд.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР