Днес Nissan потвърди официално, че в завода на компанията в

...
Днес Nissan потвърди официално, че в завода на компанията в
Коментари Харесай

Nissan ще произвежда три електромобила във Великобритания

Днес Nissan удостовери публично, че в завода на компанията в Съндърланд, Англия, ще се създават три напълно електрически автомобила.

ОТ Nissan показват, че новите 100% електрически коли ще бъдат новите поколения на Qashqai, JUKE и LEAF, като за тяхното въвеждане в произвеждане ще бъде добавено още едно- трето, оборудване (Гигазавод), а общата инвестиция ще доближи 3 млрд британски лири.

" Проектът за промяна включва освен бъдещи напълно електрически версии на флагманските кросоувъри Qashqai и JUKE на Nissan, само че през днешния ден Nissan удостоверява също, че третото транспортно средство, планувано за произвеждане в Обединеното кралство, ще бъде идващото потомство Nissan LEAF, автомобилът, който се осмели да провокира електрификацията на автомобилната промишленост ", споделят от автомобилната компания.

От Nissan споделят също по този начин, че дизайнът на трите нови електрическия автомобил ще бъде въодушевен от трите футуристични концептуални разработки Hyper Urban, Hyper Punk и Chill-Out, които компанията показа по време на интернационалното ревю Japan Mobility Show през тази година.

Анонсът на Nissan от през днешния ден е следващото удостоверение за решимостта на марката да предлага само и единствено електрически автомобили в Европа, като крайната цел е 100% електрическо портфолио до 2030 година.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР