Днес ни очаква поредният слънчев и още по-топъл ден. Добрите

...
Днес ни очаква поредният слънчев и още по-топъл ден. Добрите
Коментари Харесай

Лято през ноември! Живакът удря 29 градуса днес

Днес ни чака следващият безоблачен и още по-топъл ден. Добрите вести обаче стопират дотук, защото още от на следващия ден ни чака захлаждане.
Дневните температури през днешния ден ще бъдат сред 24°С и 29°С, в София - 25°С. Преди обяд вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и ще се усили до сдържан.
Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб югозападен вятър, който по-късно денем ще се ориентира от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат сред 19°С и 24°С. Температурата на морската вода е 17°С-18°С. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.  
Над планините ще бъде слънчево. Ще духа сдържан, след обяд - до мощен, северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 20°С, на 2000 метра - към 12°С. 
В четвъртък и петък ще има по-значителни краткотрайни нараствания на облачността, само че вероятността за превалявания е дребна. Вятърът последователно ще отслабне и ще се ориентира от юг-югоизток, ще бъде най-вече слаб. Дневните температури ще се намалят, само че ще останат по-високи от естествените за началото на ноември.
В петък тук-там в източната половина от страната преди обяд ще бъде мъгливо, а по-късно денем от запад ще се появи висока облачност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР