Днес ни очаква още един ден, изпълнен с интригуващи сблъсъци.

...
Днес ни очаква още един ден, изпълнен с интригуващи сблъсъци.
Коментари Харесай

Джокович, Медведев, Оже-Алиасим и Лазаров – Бублик във вторник


Днес ни чака още един ден, изпълнен с завладяващи конфликти. Вниманието на българските почитатели ще е ориентирано най-много към Дубай, където Александър Лазаров ще се изправи против международния №46 Александър Бублик. Двубоят е трети в програмата на корт №1, която стартира в 12:00 ч. с мача сред Карен Хачанов и Ботик Ван де Зандсхулп.

На централния корт ще забележим поредно няколко от звезди на шампионата. Феликс Оже-Алиасим ще се изправи против Максим Креси, а Даниил Медведев стартира присъединяване си против Матео Арналди. Не преди 17:00 ч. Новак Джокович ще се изправи против квалификанта Томас Махач, а Хуберт Хуркач ще закрие програмата с дуел против Александър Шевченко.



В Акапулко програмата ще открият Матео Беретини и Алекс Молчан, а във втория мач на централния корт оглавяващият схемата Карлос Алкарас ще се изправи против Макензи Макдоналд.



Междувременно в Сантяго начало на днешната стратегия ще слагат Фабио Фонини и Томас Ечевери, а в последния мач на централния корт Доминик Тийм ще се изправи против локалния любим Кристиан Гарин.



На WTA 250 шампионата в Монтерей третата сложена Дона Векич ще стартира присъединяване си против Леся Цуренко, а оглавяващата схемата Каролин Гарсия ще се изправи против Кая Юван.



В Остин ще забележим в деяние двете топ сложени – Магда Линет и Джън Шуай, които ще се изправят надлежно против Варвара Грачева и Хариет Дарт.



Днес ще има и други мачове с българско присъединяване. Димитър Кузманов стартира присъединяване си на Чалънджър шампионата в Пуна с мач против квалификанта Макото Очи (№535). Междувременно Симон-Антони Иванов се изправя против Даниел Агилар (№518) в първи кръг на М25 шампионата в Торейо, а Ани Вангелова стартира против Палома Уайнрайх на W25 конкуренцията в Тукуман.

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР