Днес НФСБ и ВМРО са се събрали и са решили

...
Днес НФСБ и ВМРО са се събрали и са решили
Коментари Харесай

Изхвърлиха Сидеров, Чуколов и Шопов от ПГ на Обединените патриоти

Днес НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация са се събрали и са решили дефинитивно да сложат завършек на съдружните връзки с Волен Сидеров. Общото мнение е, че по този начин повече не можело да се работи. От парламентарната група са изключeни Волен Сидеров, Десислав Чуколов и Павел Шопов, разгласи Искрен Веселинов.
Искрен Веселинов изясни, че Обединени патриоти си имат непоколебим устав на работа, който планува наказания при безучастие в работния развой. Според информация, получена от Народно събрание, и Сидеров, и Чуколов не са взели участие допълнително от 6% от гласуванията. Не участват и на събиранията на парламентарната група, Чуколов напоследък участва, само че изцяло официално.

Павел Шопов се санкционира поради жестоко нарушаване на етичните правила, съгласно член 25, който формулира, че всеки народен представител може да показва позиции, утвърдени от парламентарната група - нещо, което той не прави, а алинея от същия 25 член изисква всеки народен представител да се отнася с почитание към сътрудниците си - което също не е спазвано.

И тримата водят акция на очерняне, уточни Искрен Веселинов и акцентира, че в това число е имало претенции на оставки на членове на изпълнителната власт, което е напълно отвън пълномощията им.

По думите на водача на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов в продължение на година и половина сътрудниците от " Атака " са провеждали систематичен бойкот, както на обединението, по този начин и на сътрудници и еврокандидати.

" Не единствено политическите граници бяха нарушени, само че бяха нарушени и чисто човешките граници. С клюки, злостна акция и безусловно неуважително отношение към останалите сътрудници. "

Каракачанов изясни, че обявеното не значи бламиране на болшинството в Народното събрание и на държавното управление.

Той е уверен в традицията от предходното Народно заседание на основано единодушие.

Всяко нещо си има край. Няма смисъл от тази мъка и покруса, да сътворяваме единствено звук в системата, разяснява още Каракачанов, обяснявайки още веднъж, че де факто решението обединението Обединени патриоти да не продължи да съществува се дължи не толкоз на тях с акта на изключване, колкото на систематичното държание на Волен Сидеров и сътрудниците му от " Атака ".

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР