Днес над Западна и Централна България ще бъде предимно слънчево. Облачността

...
Днес над Западна и Централна България ще бъде предимно слънчево. Облачността
Коментари Харесай

Слънчев уикенд в Пловдив! Градусите постепенно се покачват

Днес над Западна и Централна България ще бъде най-вече слънчево. Облачността над източните региони отново ще се увеличи и по здрач на обособени места ще има слаби валежи от дъжд.

Ще духа слаб до сдържан вятър в източните региони от север-североизток.  Атмосферното налягане, което е по-високо от междинното за месеца, ще остане без основна смяна.
Прочетете още
Между  8° и 13° ще бъдат оптималните температури за страната, а минималнате между  2° и 3°.

В София оптималната ще бъде около 8°, а минималнта около минус 2°

До 11° се чака да доближат оптималните температури в Пловдив, като са вероятни леки валежи.

Облачността ще бъде по-често забележителна над Черноморието. Привечер на обособени места ще превали слаб дъжд. Ще духа сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 8-9°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.

Предимно слънчево време ни чака на планините.

След обяд над масивите от Източна България облачността ще е забележителна и по здрач на обособени места ще превали. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 2°, на 2000 метра - към минус 3°.

В неделя над Западна България ще бъде най-вече слънчево, над Източна ще има забележителна ниска облачност. В понеделник облачността ще е променлива, постоянно намаляваща до най-вече слънчево време.

Ще духа слаб, в Дунавската низина до сдържан северозападен вятър. Затоплянето ще продължи и в понеделник преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 15° и 20°.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР