Днес максималните температури ще бъдат от 22 на морския бряг

...
Днес максималните температури ще бъдат от 22 на морския бряг
Коментари Харесай

Температурите се покачват още повече до края на деня и утре

Днес оптималните температури ще бъдат от 22 на морския бряг до 28 градуса в Сандански, в София - към 24 градуса. В следобедните часове ще бъде слънчево, със слаб южен, по Черноморието - югоизточен вятър.

През нощта ще бъде безоблачно, а в по-голямата част от страната ще се задържи с към момента слаб, в източните региони към този момент сдържан южен вятър.

Утре в цялата страна ще бъде прохладно, с сдържан югозападен, по северните скатове на Западна Стара планина - краткотрайно мощен южен вятър и оптималните температури още веднъж ще се покачат - ще бъдат сред 25 и 30 градуса. След слънчевото начало на деня, след обяд облачността ще се усилва и по здрач ще завали, първо в югозападните региони.

По Черноморието ще остане най-вече слънчево, с сдържан южен, след обяд - югозападен вятър. Вълнението на морето ще остане едва, а температурата на морската вода сред 18 и 21 градуса.

Ветровито време и в планините. Ще духа сдържан и мощен югозападен вятър, а в следобедните часове в масивите от Западна България ще завали дъжд.

И на следващия ден, за следващ ден, температурите Балканите ще останат най-високите в Европа. В източните елементи от полуострова ще се задържи и слънчево, само че в западните се чакат превалявания. Ще вали и на доста места в Европа, към момента най-вече дъжд.

В четвъртък и петък ще бъде прохладно у нас. Ще има и региони с валежи. След намаляване на оптималните температури през първия ден, в петък следва краткотрайно стопляне. Превалявания се чакат и през почивните дни, с по-голяма възможност в планините и в планинските региони. Ще стартира последователно захлаждане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР