Днес Красимир Герчев, кандидат за кмет на община Разлог на

...
Днес Красимир Герчев, кандидат за кмет на община Разлог на
Коментари Харесай

Красимир Герчев на среща в индустриалните зони на Разлог: Значително ще подобря инфраструктурата на индустриалните зони, условията за отдих и пространствата около предприятията

Днес Красимир Герчев, претендент за кмет на община Разлог на Политическа партия ГЕРБ, Кирил Калоянов и Гергана Костова, претенденти за общински съветници, бяха посрещнати топло от служащите в шивашки завод в Разлог.

Красимир Герчев благодари на служащите, че пожелаха тази среща и ги срещна с мотивацията си да се кандидатира още веднъж за кмет на община Разлог. Той регистрира своите сполучливи 3 мандата, които трансфораха община Разлог в бързоразвиваща се европейска община и добър дом на нейните поданици, начерта и програмата, с която ще се надгражда и развива община Разлог като категорично акцентира, че е доста значимо да чуе концепциите и проблемите на всички поданици, с цел да я обогати и съобрази с тях.

Красимир Герчев отговори на въпросите, които вълнуват служащите по повод проблемите в обитаемоте им места, отговори на въпросите, които ги вълнуват във връзка с неговата персона. В прям и спокоен диалог, отговори и на въпроса дали ще работи още веднъж със остарелия управителен екип.

„ Със сигурност ще има обновяване и нови лица в управителния екип. Но изрично се диференцирам от посоката, в която моите „ наследници “ тласнаха община Разлог – отделяне от традициите на общината, неналичието на диалогичност, реваншизъм и компромати. “ – сподели Красимир Герчев и добави, че слуховете, които се популяризират, връщат общината в минали времена и накърняват човешкото достолепие на доста хора.

И като като кмет, задал добра капиталова политика и среда повече от 11 години, бързо административно обслужване, Красимир Герчев планува в програмата си Община Разлог да продължава да бъде сътрудник на дребния и междинен бизнес, на бизнесмените и хората, които основават работа и нови работни места в община Разлог. Залага в програмата си възстановяване на инфраструктурата на индустриалните зони, основаване на зони за отдих за работещите там, естетизиране и озеленяване на пространствата към предприятията.

„ Община Разлог се трансформира в европейска община и ще продължава да бъде образец, в случай че стратегически правилно определим посоката си и дружно се обединеним в положителното. “ – акцентира Красимир Герчев.

Предизборна обява. Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР