Днес Кирил Петков скъса с образа на невинно момче и

...
Днес Кирил Петков скъса с образа на невинно момче и
Коментари Харесай

Явор Дачков: Мръсната игра на Кирил Петков 


Днес Кирил Петков скъса с облика на почтено момче и влезе в обувките на Цветан Цветанов. Обвиненията, които насочи против досегашното управление на „ Булгаргаз “, не бяха подплатени с никакви доказателства, нито обосновка.

Премиерът напълно целеустремено изманипулира публиката, набеждавайки хора, които няма да могат да се защитят. Думите на Петков ще останат в съзнанието на феновете (днес никой не си спомня, че лекарите в Горна Оряховица се оказаха почтени, нали).

Думите на Петков за отговорността на „ Булгаргаз “ за високите цени, доставките на азерски газ и така нататък издават фрапираща непросветеност и са напълно преднамерено очерняне. При това досегашният шеф Николай Павлов е прочут в енергийните среди със своята честност, разумност и подготвеност.

Кирил Петков през днешния ден изигра първата си чисто мръсна игра. Досегашните му минаваха в графата неумелост, леко послъгване, притиснат от събитията полуинтелигентен инфантил и така нататък

Думите му на конференцията от през днешния ден и насъскването на Бойко Рашков, Министерство на вътрешните работи и ДАНС против Николай Павлов, с цел да се сложат в „ Булгаргаз “ верните хора (почти никой от които няма разбиране от този бранш), които да обслужат частен интерес, са мафиотски способ, прочут от първите години на ГЕРБ.

Все едно слушах Цветан Цветанов през днешния ден.

Мисля, че Румен Радев би трябвало да реагира, тъй като доста добре знае защо става въпрос. Това е чудесна опция да потвърди желанията си да бъде обективен и сериозен и към това ръководство. Представям си какво щеше да каже, в случай че това се бе случило по времето на ГЕРБ. Минимум послание към нацията в централно тв време. Няма да е неприятно и да покрепи в този миг Павлов, който беше длъжностен министър в един от неговите кабинети. Тук ще проличи дали президентът има възприятие за екип и цени хората, работили за него в сложни времена. Освен това справедливостта го изисква.

Явор Дачков – представен от уеб страницата afera.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР