Днес искам да споделя с вас нещо изумително, на което

...
Днес искам да споделя с вас нещо изумително, на което
Коментари Харесай

Как един французин измами гравитацията

Днес желая да споделя с вас нещо удивително, на което неотдавна попаднах инцидентно. Той е нарекъл себе си Manu Topic, а умеенето му е да подрежда камъни един върху различен и да ги снима. Да, вярно прочетохте, а в галерията можете да видите защо приказвам.

Равновесие, баланс, безусловно занемаряване на гравитацията, като че ли този човек има някакви суперсили. На мен персонално ми наподобява невероятно, само че не, фотосите не са правени с Фотошоп. Освен това на Facebook страницата и в Youtube канала си Manu има видеa, в които можете да видите как подрежда за секунди случайни камъни по този начин, че най-после да си кажете " уау ". Дори късометражен филм за него е селектиран в конкурс на National Geographic.

Истинското име на Manu Topic е Emmanuel Fourcade. 30-годишният франзузин живее дружно със брачната половинка си и с тригодишния им наследник в малко селце в Пиренеите, покрай границата с Испания. Преди три години е напуснал работата си, обвързвана с тапицерство на плавателни съдове, и се е отдал напълно на фотографията. Приблизително по това време попада на работата на канадеца Майкъл Граб (Gravity Glue) и си споделя: " Искам да го направя! ".

Днес към този момент има няколко спонсора зад гърба си, с помощта на които може да пътува по света, с цел да прави демонстрации и да слага фотографски изложби. За умеенето си споделя, че са необходими страст, централизация и несъмнено, процедура. Много, доста процедура.

Пробвайте! Или както споделя Manu, пробвайте още веднъж и още веднъж, и още веднъж...

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР