Днес Huawei представи новия си сгъваем флагмански смартфон Huawei Mate

...
Днес Huawei представи новия си сгъваем флагмански смартфон Huawei Mate
Коментари Харесай

Huawei представи Mate X3 – най-лекият сгъваем смартфон

Днес Huawei показа новия си сгъваем флагмански смарт телефон Huawei Mate X3, който е най-тънкият и най-лекият сгъваем телефон на планетата. Това сгъваемо устройство потвърждава задълбочените нововъведения на Huawei в сегмента на сгъваемите смарт телефони и обезпечава най-хубавото потребителско преживяване.

Huawei Mate X3 не е нормално устройство, макар намаляването на тежестта този сгъваем телефон има разнообразни секрети и мощни функционалности.

Най-лекият и най-тънкият:

Huawei Mate X3 има новаторско приложение на материалите и свръхлека конструкция на корпуса, което прави по този начин, че тежестта му е единствено 239 грама. Това го прави най-лекия най-тънкия сгъваем смарт телефон в историята.

Новата капковидна панта с двойно завъртане и ултратънкия USB-C са по-тънки от всеки път. Дебелината на корпуса в разгънато положение е едвам 5,3 милиметра, което носи ново преживяване на тъничък и лек сгъваем екран.

Дисплей:

Huawei Mate X3 разполага с надеждно стъклено покритие Kunlun Glass и ултра резистентен на удари еластичен екран в сгъваемата част. И двата екрана са тънки, леки и надеждни от вътрешната страна и извън.

Смартфонът разполага със документ за водоустойчивост IPX8 и може да се сгъва умерено даже във вятър и дъжд. Смартфонът има и нови функционалности за допиране с мокра ръка.

Камера:

Камерата на Huaewi Mate X3 прилича душата на устройствата от серията Mate и като дизайнът ѝ прилича неповторим кръговиден пръстен с лъскаво покритие. Камерата сортира перископ RYYB и съществена камера с ослепителен датчик.

Камерата разполага със система за изображения XMAGE с ултра-чувствителен датчик, която разрешава снимане на действителни цветове, възприема светлината и сянката и показва чудесни елементи на светлината и сенките. Искате да вършиме селфита? Камерата разпознава това и може да снима висококачествени селфита, съдържащи всички елементи на портретите.

Дизайн:

Този сгъваем смарт телефон е планиран в нов жанр и се предлага в три разнообразни цвята – черен, бял и виолетов. Те са кристално ярки и устойчиви на пръстови отпечатъци.

Предлагат се и две красиви версии от елементарна кожа с наименованията „ Chenxi Gold “ и „ Qingshan Dai “. Тези цветове и разновидности са елегантни и типичен, като дават нужните благоприятни условия за реализиране на хубостта на този сгъваем смарт телефон.

Сателитна съгласуваност:

Huawei Mate X3 е първият сгъваем смарт телефон в света, който е екипиран с технология за сателитна връзка. Не единствено това, телефонът разполага и с функционалността за сателитни SMS-и от второ потомство с двупосочна връзка.

За да обезпечи ново потребителско преживяване, смарт телефонът предлага нова технологии в антената си, както и на равнище мрежа и логаритъм. Това усъвършенства сигнала, което от своя страна да разреши връзка без съществуването на мобилен сигнал.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР