Днес футболната общественост се прости с легендата на ЦСКА -

...
Днес футболната общественост се прости с легендата на ЦСКА -
Коментари Харесай

Футболните легенди за Безински: Напусна ни човек с голям характер

Днес футболната общност се елементарни с легендата на ЦСКА - Красимир Безински. Той умря в понеделник на 57-годишна възраст.

Много хора се стекоха да се поклонят за финален път пред сърцатия бранител на ЦСКА и Пирин в църквата “Света София”.

“Жалкото е, че тези моменти зачестиха. Напусна ни един огромен човек, огромен другар. На мравката правеше път. От 80-те години сме дружно почти. На мравката път правеше. Не стана изненадващо, какво да се прави - това е животът. Бог да го елементарни. Ще го запомня с всичко най-хубаво, което може да се каже. Дербита сред Левски и ЦСКА сме играли един против различен. В Израелиграхме в един тим. Тъжно, само че животът продължава”, сподели легендата на Левски Емил Велев.

“Бог да го елементарни. Оставил е доста материал в своя живот и изключително за спорта. Младите би трябвало да си го спомнят поради характера му. Един бранител, който ще се помни и като състезател, и като човек, който е оставил диря в нашия футбол”, съобщи треньорът на Златното ни потомство в Съединени американски щати 94' Димитър Пенев.

“Много добър мой другар. Изключителен човек, футболист, темперамент. Човек, на който можеше да се разчита. Тежък миг. Времената се менят, не би трябвало да се прави паралел сред поколенията. Обстоятелствата са претендирали ние да имаме повече темперамент, да се борим с повече компликации. Сега е друго. Ако нямаше темперамент, мъчно успяваш - освен във футбола, само че и в живота ", показа Лъчезар Танев.

Стотици се простиха с легендата Краси Безински
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР