Днес EV Network и bp pulse пуснаха в експлоатация най-голямата

...
Днес EV Network и bp pulse пуснаха в експлоатация най-голямата
Коментари Харесай

Това е най-голямата зарядна станция за електромобили във Великобритания

Днес EV Network и bp pulse пуснаха в употреба най-голямата зарядна станция за електрически автомобили на територията на Англия, ситуирана на територията на NEC Birmingham.

Новото оборудване, наречено Gigahub, предлага 30 ултрабързи зарядни точки с потенциал от до 300 kW, 14 от които до 150 kW, както и 150 с подобен от 7 kW, за опция за по едно и също време зареждане на внушителните 180 електрическия автомобил.

" Диапазонът от скорости на зареждане, предлаган от Gigahub- от 300kW за ултрабързо DC зареждане до 7kW AC зареждане за по-дълъг престой, дава отговор на разнообразните потребности на разнообразни видове водачи на електрически автомобили ", разясняват от bp pulse, като показват, че на територията на новото оборудване има и новоизграден комплекс на Starbucks.

" Това е най-голямата частна инвестиция в електрическо зареждане в Обединеното кралство и е голям избор на доверие за ролята на Англия като водач в зелените промишлености ", разяснява депутатът Джереми Хънт, който участва на откриването на комплекса.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР