Днес е важно да се замислим за новото съединение, което

...
Днес е важно да се замислим за новото съединение, което
Коментари Харесай

Христо Иванов: Длъжни сме пред страната ни 2 октомври да стане ден, който ще донесе стабилност

" Днес е значимо да се замислим за новото съединяване, което би трябвало да реализираме и което повече нямаме никакво време да отлагаме ".

Това написа във Facebook съпредседателят на " Демократична България ".

„ Струва ми се значимо през днешния ден, на датата на Съединението, да си кажем, че сме длъжни един към различен и към страната си да опитаме да превърнем идващите на 2 октомври избори в ден, който да ни донесе най-малко известна непоклатимост, най-малко известна предвидимост, от който да стартираме да деескалираме напрежението, насъбрано в обществото ни. Това е вероятната дата да тръгнем по добър път напред, всички дружно “, написа Иванов.

Той прикани за незабавно водачество сега на рецесии и в миг, в който политиката в България е сведена до откровена корупция, първичен PR и пошли междуличностни свади.

„ Българските политици отхвърлят да си спомнят каква е тяхната задача в парламентарната република - да съставляват другите елементи на обществото ни и техните от време на време спорни ползи, като намират общото и по този начин прокарват веднъж напред в бъдещето за цялата нация. Политиката не е просто умеенето да четеш социологически изследвания и да заиграваш с моментните страхове, яд или илюзии на хората, а сложната задача да гледаш оттатък тях и да работиш за огромни национални задания като мобилизиращ силите на цялото общество “, приключва Иванов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР