Днес е важен ден да продължи промяната. Промяната на мисленето,

...
Днес е важен ден да продължи промяната. Промяната на мисленето,
Коментари Харесай

НА ЖИВО Гласуват новия кабинет, Кирил Петков обяви първата с...

Днес е значим ден да продължи смяната. Промяната на мисленето, смяна на ръководството. Трябва да работим дружно, в случай че желаеме едно по-добро бъдеще за България. Това съобщи претендентът за министър председател Кирил Петков на изключителното съвещание

Направихме общо съглашение 4-те партии, с цел да изпълним смяната. Но дружно би трябвало да работим и с опозицията, когато приказваме за конституционни промени. Трябва да се избегне увеличението на цената за битовите консуматори от 1 януари. Новата тактика в областта на енергетиката: ниски цени и диверсификация. Гръцката връзка би трябвало да стане главен приоритет бързо, сподели Петков.

Предлагам Александър Николов за енергиен министър. Трябва да се преборим с коронавирус рецесията, не би трябвало да чакаме идващият вариант да удари стопанската система. Трябва да се имунизираме. Това е единственият път напред, в случай че не желаеме да затваряме децата си у дома и да не пълним лечебните заведения, акцентира Петков.

8,5 милиарда са си сложили по една ваксина. Всички развити страни, над 70% имат имунизация, а ние оставаме зад Руанда и Пакистан. Моята първа заповед ще бъде всеки в Министерски съвет би трябвало да има зелен документ, сподели още Петков.

Мотото ще бъде нулева приемливост към всеки изхарчен непозволено лев. Контролът за националните финанси и еврофондовете ще бъде даден на Асен Василев. Основната цел на Министерство на вътрешните работи е да няма нито един човек над закона. Ще държа да се хваща корупцията от най-ниското до най-високото равнище. За вътрешен министър предлагам Бойко Рашков. Всички в ръководещата коалиция се обединихме, че Гешев не е постигнал своите задания като основен прокурор. Какво да кажем когато нашите външни сътрудници ни демонстрират хората в листата Магнитски, а нашата прокуратура мълчи. Прокуратурата би трябвало да бъде реформирана, безапелационен е Петков.

България би трябвало да настигне европейските си сътрудници, нашият напредък би трябвало да бъде над 5%, би трябвало да бъдем център за нови компании, би трябвало да притеглим вложения. Ние сме с най-ниските налози, само че поради корупцията не можем да притеглим положителните производства. За стопанската система слагаме двама индивида Корнелия Нинова и Даниел Лорер, акцентира Петков.
Свързани вести Фатално или не: Кабинет № 99 потегля на 13-и в 13 часа
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР