Днес е позорен ден, защото започваме заседанието в сградата на

...
Днес е позорен ден, защото започваме заседанието в сградата на
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Днес е позорен ден, комунистите от ГЕРБ и ПП-ДБ сте си у дома

Днес е срамен ден, тъй като започваме съвещанието в постройката на Българска комунистическа партия.!Никой не назовава тази постройка Народно събрание, всички я назовават партиен дом. Това е партийният дом на БКП- някогашните комунисти от ГЕРБ и вие ПП-ДБ, деца на някогашни комунистически велможи, и вие Българска социалистическа партия се върнахте вкъщи си. Така скандално стартира речта си в първия ден на есенната сесия водачът на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов.

Тук всички вие сте вкъщи. Можете още веднъж да върнете петолъчката, тъй като още веднъж е цялостно с комунисти. 

Когато народът измете вашето ръководство, ще се върнем в същинската постройка, увери Йорданов.

Какво направихте до момента - приехте нефелен закон за домашното принуждение и го направихте още по-нефелен, формулирахте интимата си връзка, Приехте нездравословни ремонти в Наказателен кодекс и отново ще би трябвало да ги поправяте. Приехте ужасяващ бюджет. Въпреки мнението на личните ви специалисти, одобрихте бюджета и дадохте всички пари на българите в ръцете на недомислен финансов министър, съобщи Йорданов. 

Сега желаете конституционни промени, поради политическия ви боязън. Благодарение на политическата ви глупотевина, идващият 3 март българският народ ще ви направи неизличими мемоари, закани се той. 

Желая ви приятна разходка, когато литър бензинът стане 3,50, а токът стане 3 пъти по-скъп, съобщи депутатът.

Сглобката, зачената в грях и лакомия, продължава да съществува, бе подигравателен Йорданов.

Вие от ГЕРБ знаехте, че ПП-ДБ са безгранично алчни и некадърни и им дадохте да си играят на ръководещи. Вие сте отговорни, направихте го за власт, знаейки какъв брой са ведни. Това ви прави по-алчни и аморални от тях. Днес е един срамен ден, само че е началото на края на този срам, заключи Йорданов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР