Днес е напрегнат ден за зодиите. Чакат ги изпитания –

...
Днес е напрегнат ден за зодиите. Чакат ги изпитания –
Коментари Харесай

Две зодии да се снишат, една – да не дава заеми

Днес е под напрежение ден за зодиите. Чакат ги тествания – и персонални, и служебни. Два от знаците е по-добре да се снишат и да не се набиват на очи. Трети пък би трябвало доста да си пази парите и никога да не дава заеми. Напълно е допустимо да не си ги върне назад.

Коя зодия я чака огромната обич – вижте дневния си хороскоп, показан от Флагман.бг.
-->
ОВЕН - Вярвате, че може да намерите гениално решение на казуса, подложен от вашите началници, само че не бързайте да го заявите обществено! Днес е по-добре да не се откроявате пред сътрудниците.

ТЕЛЕЦ - Звездите не предлагат да давате пари назаем. Има огромна възможност в никакъв случай повече да не ги видите.

БЛИЗНАЦИ - Днес ще има доста провокатори, които желаят да си изпуснете нервите. Проявявайте въздържаност, не им давайте опция да се радват за ваша сметка!

РАК - Отделете време да поправите грешките! Помислете за всичко, което сте създали в последно време и анализирайте всяко свое деяние. Изводите ще ви бъдат потребни в бъдеще.

ЛЪВ - По-добре е да откажете всички значими срещи - както бизнес, по този начин и персонални. Все още няма да можете да постигнете единодушие, тъй че не би трябвало да губите време и морална мощ за нищо.

ДЕВА - С апатията, която може да ви обхване през днешния ден, би трябвало да се борите с всички налични средства. Защо не посетите с най-хубавия си другар, с цел да поговорите? Срещата ще ви се отрази добре.

ВЕЗНИ - Не е най-благоприятният миг да се заемате със комплицирани и виновни каузи. Ако имате опция, изчакайте най-малко до на следващия ден!

СКОРПИОН - Това е ден, в който може да бъдете осъден за инициативността си. Възможно е, в случай че дадете концепция на началниците си по какъв начин да се оправят с някакъв проблем, да ви натоварят с нови отговорности, без значение дали ви харесва или не.

СТРЕЛЕЦ - Не е желателно да се отпускате през днешния ден. Измислете каквото и да е занятие - най-добре да е с вашето занимание.

КОЗИРОГ - Най-добрата отмора за вас през днешния ден ще бъде обвързвана с смяна на активността. Ако се уморявате от интелектуална работа, преминете към физическа и назад: по този начин денят ще отлети леко и съвсем незабелязано.

ВОДОЛЕЙ - Денят е съвършен за нареждане и не толкоз вкъщи, колкото на работното място: би трябвало да прегледате документите и да изхвърлите това, което е непотребно.

РИБИ - Ако се нуждаете от помощ за подаването на документи, към този момент може да отидете при бюрократите: казусът ще бъде решен бързо.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР