Днес е голям ден! Днес православната църква почита Свети апостол

...
Днес е голям ден! Днес православната църква почита Свети апостол
Коментари Харесай

Голям ден! Празнува най-силното име

Днес е огромен ден! Днес православната черква уважава Свети деятел Акила, един от седемдесетте, бил възпитаник на свети деятел Павел, който го направил свещеник. Той бил понтийски евреин и до обръщането си в християнската религия живял с жена си Прискила в Италия.

Когато император Клавдий заповядал на евреите да изоставен Рим, Акила отпътувал със брачната половинка си за Коринт.
-->
Днес имен ден чества Орлин. Идва от " орел " и е с гръцки генезис - алегорично име за дългоденствие, проницателност, мощ и мощност, написа БЛИЦ.

Орлин - Значение на буквите в името

О - мощни и дълбоки усеща, дарба да се оправят с парите, нужда от самопознание, предпочитание да се разбере личната цел, богата вътрешен глас, дарба да отделят най-важното и значимото от суетата на живота.

Р - дарба да не бъдат излъгани от външни фактори, дарба да проникват в същността, самочувствие, блян за интензивност, храброст, пристрастеност и от време на време безразсъдно вдишване на риск и авантюризъм, податливост към догматизъм в разсъжденията.

Л - рафинирано схващане за хубост, изключителни художествени и артистични качества, предпочитание да се споделят знанията и възприятията с колегата, предизвестие за недопустимостта на бързо прахосан живот и нужда да се откри същинската цел в живота.

И - финес, сензитивност, добрина, блян към естетика с околната среда, сантиментален мек темперамент, успеваемостта и практичността доста постоянно е просто поза, с цел да се скрие същинската същина.

Н - знак на митинг, отменяне на всичко безсистемно, вътрешна мощ, изострен сериозен разум, предпочитание за духовно и физическо здраве, усърдие и упорита работа, отменяне на монотонната и скучна работа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР