Днес е ден на радостта. Радостта, благовестена за първи път

...
Днес е ден на радостта. Радостта, благовестена за първи път
Коментари Харесай

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО! Днес е ден на радостта - нека го посрещнем с чисти сърца

Днес е ден на насладата. Радостта, благовестена за първи път на витлеемските пастири, още веднъж ни изпълва с тържествуване, а ние популяризираме Рождеството на Богомладенеца.

Богомладенеца, приближаващ в света, с цел да освети вечно човешката ни природа. Да ни помири с Небесата. И да ни сервира с безкрайната Божия обич към нас, хората, Своята берекет.

Тази наслада, която съпътства целия ни християнски живот, ние усещаме с особена мощ таман през днешния ден.

Днес Божият Син влиза в нашия свят като дете. За да ни напомни със Своята непорочност, че всички ние сме рожби на нашия Небесен Отец. И всеки от нас е тук, на този свят, с помощта на Господнята обич.

Много епохи индивидите ожидаха Божието Рождество. И Бог пристигна измежду тях, та се роди. Мнозина от нас нямат това дълготърпение, само че дано в тоя свят ден се смирят. И както Бог пристигна с ангелската ария " Слава във висините Богу и на земята мир, сред индивидите снизхождение ", така и нашите самообладание, примирение и очакване, ще бъдат възнаградени с ангелската ария.
свързани новини19372преди 16 часа
Нека с религия и освежен живот честваме раждането на нашия Спасител! Нека дадем опция на Богомладенеца да се роди в яслите на душите ни и светлината на ярката Витлеемска звезда да озари и стопли всяко кътче на нашето сърце.

ЧЕСТИТО ХРИСТОВО!
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР