Днес Дженифър Гарнър, една от най-ярко светещите дами в Холивуд, чества

...
Днес Дженифър Гарнър, една от най-ярко светещите дами в Холивуд, чества
Коментари Харесай

Чаровницата на Холивуд: Как се промени Дженифър Гарнър през годините

Днес Дженифър Гарнър, една от най-ярко светещите дами в Холивуд, чества своя 52-ри рожден ден. За това време тя съумя да се трансформира в същинска звезда и образец за подражателство със своя безспорен гений и жанр. Нека си напомним нейните най-значими функции и да забележим по какъв начин се промени тя през годините. 

Дженифър Гарнър e родена на 17-ти април 1972 година в Хюстън, Тексас. Тя стартира кариерата си в телевизионния сериал " Фелисити " през 1998 година, след което става известна с присъединяване си в сериала " Наричана още " (2001-2006), за който печели и премия " Златен глобус ".

През годините Дженифър се утвърждава като сполучлива киноактриса с функции във филми като " Събудих се на 30 " (2004), " Електра " (2005), " Джуно " (2007), " Денят на Св. Валентин " (2010), " Клубът на купувачите от Далас " (2013) и доста други.
 Чаровницата на Холивуд: Как се промени Дженифър Гарнър през годините  Чаровницата на Холивуд: Как се промени Дженифър Гарнър през годините  Чаровницата на Холивуд: Как се промени Дженифър Гарнър през годините  Чаровницата на Холивуд: Как се промени Дженифър Гарнър през годините
Отличава се освен с актьорските си достижения, само че и с работата си за разнообразни благотворителни дела и като защитничка на правата на децата. Тя активно се занимава с хуманитарна дейност и доброволческа работа.

Дълги години тя беше омъжена за артиста и продуцент Бен Афлек. Те се срещат през 2000 година на снимачната площадка на кино лентата " Пърл Харбър " и сключват брак през 2005 година. Имат три деца дружно - две дъщери, Вайълет и Серафина, както и един наследник на име Самюъл.

След 10 години на брак, Дженифър Гарнър и Бен Афлек оповестиха раздялата си през 2015 година, а краят на брака им публично беше разгласен през 2018 година. Въпреки раздялата, те се стремят към взаимно родителство и са в прелестни връзки. Гарнър даже се схваща отлично със сегашната половинка на Бен - певицата Дженифър Лопес.

След развода си Дженифър Гарнър продължава да бъде ангажирана с работата си като актриса, благотворителка и майка, като наподобява, че е намерила превъзходен баланс сред персоналния и професионалния си живот.
 Спомен за edna обич: сантименталните моменти на Бен Афлек и Дженифър Гарнър  Спомен за edna обич: сантименталните моменти на Бен Афлек и Дженифър Гарнър  Спомен за edna обич: сантименталните моменти на Бен Афлек и Дженифър Гарнър  Спомен за edna обич: сантименталните моменти на Бен Афлек и Дженифър Гарнър
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР