Днес децата от ДЮШ на „Берое“ се докоснаха до някои

...
Днес децата от ДЮШ на „Берое“ се докоснаха до някои
Коментари Харесай

Стоичков зарадва децата на Берое

Днес децата от ДЮШ на „ Берое “ се допряха до някои от своите идоли на специфична среща. Освен това младите гении получиха подписи от звездата и легенда на българския футбол Христо Стоичков. Те получиха специфична покана за звездния мач довечера на стадион „ Берое “, в който легендите на „ Барселона “ ще се изправят против тима на Христо Стоичков.

Днес легендите на испанския гранд бяха на особено посещаване в Стара Загора и се срещнаха с някои от забележителностите в града.

Разбира се, звездният мач довечера от 20 ч. няма да мине без присъединяване и на „ беройските “ митове. Отборът на Стоичков ще бъде воден от легендата Петко Петков, който ще бъде на пейката дружно с Димитър Пенев и Христо Бонев. На терена ще бъдат още любимци и митове на „ беройската “ аудитория – Ивко Ганчев, Гошо Гинчев, Мюмюн Кашмеров, Васил Драголов. В игра за тима на Стоичков ще бъдат сегашния старши треньор на „ зелените “ Александър Томаш, както и някогашните наставници Илиан Илиев, Петър Хубчев и Ивайло Йорданов.

Вратите на стадиона отварят в 18 ч., а специфичната стратегия преди шоуто стартира в 19 ч. Организаторите са подготвили още доста изненади за всички почитатели на стадиона.

фотография: beroe.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР