Днес депутатите изслушват председателя на Комисията за енергийно и водно

...
Днес депутатите изслушват председателя на Комисията за енергийно и водно
Коментари Харесай

Депутатите изслушват председателя на КЕВР

Днес депутатите изслушват ръководителя на Комисията за енергийно и водно контролиране Иван Иванов поради покачването на цените на водата приблизително с 15 % от 1 януари 2024 година, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Народно събрание ще гледа на първо четене и Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за протекция и развиване на културата, импортиран от членовете на отрасловата културна комисия от ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи.

Народните представители ще гласоподават и няколко законопроекта, импортирани от Министерски съвет: Първо гласоподаване на Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за професионалното обучение и образование, както и първо гласоподаване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за признание на професионални квалификации.

Депутатите ще гледат на първо четене Законопроект за изменение и допълнение на Закона за висшето обучение, импортиран от Движение за права и свободи и група национални представители; както и първо гласоподаване на два Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за предучилищното и учебното обучение, единият импортиран от Костадин Костадинов и група народни представители от “Възраждане ”, а другият от Красимир Вълчев и група народни представители от ГЕРБ-СДС.

Като точка от дневния ред е планувано и разбъркване на членовете в непрекъснатите комисии, препоръчани от ГЕРБ-СДС. Промените се плануват в Комисията по околната среда и водите; Комисията по въпросите на децата, фамилията, младежта и спорта; в Комисията по електронно управление; както и в Комисията по образованието и науката. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР