Днес депутатите гласуват изменения в законите за за насърчаване на

...
Днес депутатите гласуват изменения в законите за за насърчаване на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: НС гласува изменения в законите за за насърчаване на инвестициите и МВР

Днес депутатите гласоподават промени в законите за за поощряване на вложенията и Министерство на вътрешните работи.

“Държава излиза от хватката на коронавирус рецесията. Имаме потребност от свежи вложения, които да подкрепят бежанската вълна. Те би трябвало с изключение на да бъдат социализирани в учебните заведения, да имат работа, с цел да не тежат на обществената система ”, съобщи от трибуната на Народното събрание Жечо Станков.

Критика изрази и Десислав Трифонова. Според нея няма изгледи държавното управление да предприеме ограничения за поощряване на вложенията. Той обаче репликира и сподели, че остава оптимист. Пожарна охрана думите му за привличането на вложения има няколко фактора, които могат да бъдат ръководени: “На първо място би трябвало да има инфраструктура, когато вложителят влезе на дадена територия. Когато той пристигна и види изпълнените инфраструктурни планове на територията на зоната, ние му споделям, че ще му отнеме повече от година, с цел да закупи земята. Инвеститорите в региона на Бургас желаят да го вършат поради близката инфраструктурна връзка. Сега е момента, в кой можем да притеглим повече вложители ”.

Александър Иванов акцентира, че отпадането на процедурата по авансово координиране на плановете с министерството на нововъведенията, основава опция за корупционни практики. Според него това отваря опция за отдаване на терени на мрачно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР