Днес бяха доставени и монтирани десет нови дървени пейки в

...
Днес бяха доставени и монтирани десет нови дървени пейки в
Коментари Харесай

Трявна монтира нови дървени пейки по проект

Днес бяха доставени и инсталирани 10 нови дървени пейки в парка зад НЧ “Пенчо Славейков 1921 ” в Трявна. Проектът е част от общо петте извоювани плана на Община Трявна, свързани с запазване на околната среда, възстановяване на кътовете за отдих, детските и спортни площадки, финансирани от Предприятието за ръководство на дейностите по запазване на околната среда (ПУДООС).  



Освен монтиране на нови дървени пейки, планът ще усъвършенства зеления образ на парка зад националното читалище с монтиране и на нови две детски беседки, които ще дават спомагателна опция за игра и занимания на нашите деца. Ще бъдат сложени пет нови цветни кошчета за отпадъци; осведомителна табела “Не замърсявайте ” и ще бъде отчасти сменена дървената ограда на детската площадка до постройката на читалището.  

Припомняме, че Община Трявна за първи път печели общо пет плана от акцията “За чиста околна среда – 2020 ” на ПУДООС и тази година своя образ ще подобрят фитнесите навън зад РУ-Трявна и до НЧ “Пробуда 1924 ” в Плачковци, парка зад НЧ “Пенчо Славейков 1921 ” в Трявна и кътовете за отдих в кв. Светушка и кв. Димиев хан.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР