Днес Бойко Борисов се включи със закъснение в среща на

...
Днес Бойко Борисов се включи със закъснение в среща на
Коментари Харесай

Бойко Борисов изрази съмнения, че Румен Радев се е ваксинирал

Днес Бойко Борисов се включи със забавяне в среща на КНСБ с партия ГЕРБ в централата на синдикалната конфедерация. Бившият министър председател се отклони от заложените тематики на събитието и още веднъж нападна президента Радев и служебния кабинет, като направи съпоставяне с ръководството на страната преди този момент.

Във връзка с коронавирус рецесията Борисов изрази подозрения дали изобщо ще се проведат избори при толкоз новозаболели дневно.

" Светът откри рецептата, изнамери имунизациите, България ги обезпечи в цялостния размер. И когато трябваше да се вземат тежките решения, както президентът Макрон, канцлерът Меркел, президентът Байдън, пък в случай че щете даже и в Русия, в Китай пък да не говориме, ние тогава заложихме очакванията си на антиваксърите. До ден сегашен още аз не съм чул и президентът Радев къде се е ваксинирал, ваксинирал ли се е, с каква ваксина се е ваксинирал – да даде образец за хората. Тотално комплициран ", нападна Борисов.

Той още веднъж подхвана енергийната тематика. До момента водачът на ГЕРБ не виждал ограничения в поддръжка на бизнеса по отношение на високата цена на тока. 

Бойко Борисов даже разгласи, че не знае сега по какъв начин се работи по газовия интерконектор с Гърция - тематика, по която той е упрекван, че е работил прекомерно мудно най-малко в последните шест години. 

Според него незабавно трябвало да стартират да се строят 7-и и 8-и реактори на АЕЦ " Козлодуй "

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР