Днес BENTLEY разпространи първите изображения, подробности и видео на изцяло новата си

...
Днес BENTLEY разпространи първите
изображения, подробности и видео на
изцяло новата си
Коментари Харесай

EXP 100 GT: Мечтата на BENTLEY за бъдещето

Днес BENTLEY популяризира първите изображения, детайлности и видео на изцяло новата си юбилейна концептуална разработка EXP 100 GT, благодарение на която демонстрира своята визия за луксозната GRAND TOURING концепция на бъдещето от 2035 години.

Впечатляващият първокласен BENTLEY EXP 100 GT е с изцяло електрическо задвижване, като от легендарната марка анонсират автономност от 700 километра. Екслузивната разработка е оборудвана с четири електрически мотора, които обещават да ускорят внушителната с габаритите си кола от 0 до 100 км/ч за по-малко от 2.5 секунди.

Без да разясняват индикатор на мощността на задвижващата система, от Bentley анонсират, че въртящият й миг при EXP 100 GT е 1500/мин, а оптималната скорост на движение е 300 км/ч.

По отношение на батерията на EXP 100 GT, от марката споделят мнение, че батерийните технологии ще се подобрят доста в близко бъдеще и концепцията би могла да разчита на 80% заряд за единствено 15 минути.



BENTLEY EXP 100 GT, структурата на който е направена от алуминий и въглерод, за актуалното положение на което се разчита на бордови личен помощник, а управлението може да бъде поверено на система за самостоятелно ръководство, е с дължина от 5.8 метра, а ширината на автомобила доближи умопомрачителните 2.4 метра. Само вратите на колата са дължина от 2 метра, като в отворено положение се извисяват на съвсем 3 метра над земята.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР