Днес бележим началото на сезона на Овните, който ще бъде

...
Днес бележим началото на сезона на Овните, който ще бъде
Коментари Харесай

Започна сезонът на Овните: Ето какво да очаква всяка Edna от зодиите

Днес бележим началото на сезона на Овните, който ще бъде изпълнен със затъмнения, назадничав Меркурий и доста други астро събития. Овенът, като първи знак на зодиака, символизира новото начало и виталната сила. 

Огненият знак Овен не играе игрички, тъй че в случай че в идващия месец започнете да чувствате експанзия и предпочитание да затриете конкуренцията, можете да отдадете този вилнеещ огън на въздействието на Овена и неговата ръководеща планета Марс. 

 овен iStock

В прочут смисъл наподобява, че хардкор методът на Овен ни доближава през този съответен сезон - очаквайте крайни причини и изказвания. 

Влиянието на този знак подтиква потребността във всяка зодия да води и оказва помощ. Може да се окажете по-инвестирани от всеки път в план, който сте обмисляли, само че в никакъв случай не сте се потапяли в него. 

Това ще бъде сезонът на интензивност, мозъчни офанзиви и целеустремено обмисляне заради ръководещата планета на Овен, Марс - планетата на действието. И въпреки да ни се коства, че всичко става прекомерно горещо, галактическата мощ на Овена няма да ни разочарова. 

По-долу разберете по какъв начин сезонът на Овена ще повлияе на всеки зодиакален знак:
 Как ще повлияе сезонът на Овена на всяка една от зодиите  Как ще повлияе сезонът на Овена на всяка една от зодиите  Как ще повлияе сезонът на Овена на всяка една от зодиите  Как ще повлияе сезонът на Овена на всяка една от зодиите
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР