Днес българското Народното събрание е призвано да избере нов състава

...
Днес българското Народното събрание е призвано да избере нов състава
Коментари Харесай

Цонев: Днес от ДПС сме добронамерени, но имаме усещане за дежавю

Днес българското Народното събрание е призвано да избере нов състава на Министерски съвет и това е доста значим ден освен за Народно събрание, само че и за България. Защото това е кабинетът, който е най-дълго подготвян - повече от 7 месеца. Ще разкажем по-натам по какъв начин мина този план през два избора и се стигна до третия избор, с цел да се случи това “, това съобщи от парламентарната естрада Йордан Цонев от Движение за права и свободи.

Той уточни, че на база на това, което слушат от началото на съвещанието, преди и по-късно, а и към оформянето на съдружното съглашение сред четирите партии, те имат чувство за дежавю. " Лозунгът нулева приемливост към корупцията, поисквам го да стане, само че по този начин започнаха пътя си Бойко Борисов и ГЕРБ. Това дежавю продължава и с това, че това е правено и преди този момент, няколко от юпитата на царя пристигнаха с този девиз също. ГЕРБ пристигна на власт с извънредно нападателна медийна акция, вие също, ще ви повярваме тогава, когато забележим действителни каузи, когато забележим в медиите вие да бъдете разпъвани на кръст по този начин, както всички техни съперници бяха разпъвани на кръст ", уточни Цонев.

И въпреки всичко добави:  " Днес, обаче, от Движение за права и свободи сме доброжелателни, тъй като страната има потребност от това ". 

Йордан Цонев удостовери думите на водача на партията и още един път съобщи, че от Движение за права и свободи няма да поддържат този кабинет, а ще бъдат градивна съпротива. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР