„Днес българският парламент прие едно добро и разумно решение. Решение,

...
„Днес българският парламент прие едно добро и разумно решение. Решение,
Коментари Харесай

Александър Симов, БСП: С решението си парламентът гарантира, че няма да праща оръжия в Украйна

„ Днес българският парламент одобри едно положително и рационално решение. Решение, което продължава икономическата и финансовата помощ към Украйна, към бежанците у нас. Решение, което подсигурява и политическата поддръжка за Украйна за участие в Европейския съюз и продължение на всичко това, което беше заложено като политика от преди този момент. “ Това съобщи националният представител от парламентарната група на “БСП за България “ Александър Симов от коридорите на Народното събрание и добави: „ Това е най-важното решение, което подсигурява, че българското държавно управление няма да праща оръжия в Украйна. “

Социалистът благодари на премиера и на съдружните сътрудници, че в развой на полемика са съумели да доближат до това решение. То е подкрепено и от опозицията, което демонстрира, че е положително.

„ Най-важното, което постоянно сме упорствали, което постоянно е било в нашата позиция и Корнелия Нинова постоянно е казвала - нито един патрон за Украйна, никакво оръжие. С решението, което приехме през днешния ден подсигуряваме, че това няма да се случи “, сподели още Симов.

По думите му решението е рационално и работи най-добре в интерес на националния интерес.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР