Днес бъдете мили и състрадателни с околните, и помагайте на

...
Днес бъдете мили и състрадателни с околните, и помагайте на
Коментари Харесай

Хороскоп: Везните се справят с трудности, пари за козирога

Днес бъдете благи и състрадателни с близките, и помагайте на нуждаещите се. Денят е за предоставяне и приемане на амнистия, както и за изясняване на връзките. Помирете се с неприятелите си. Благоприятно е за фамилни събирания, както и всякаква работа и поправки по жилището. Прекарайте повече време у дома с децата и с животните. Не избягвайте любовта – приемайте и отдавайте любов. Не се предлага да упорствате и да стартирате нови каузи. Противопоказни са всевъзможни случки. Не се сърдете на никого. Не би трябвало да изричате неистини. Денят е неприятен за пътешестване.

ОВЕН

Спокоен ден. Имате късмет да се справите с всички задължения и отговорности. Но с цел да избегнете досадни неточности, вземайте решенията независимо и обръщайте внимание на дребните елементи. Избягвайте ненужния риск. Денят е подобаващ за решение на финансови въпроси.

ТЕЛЕЦ

Деловите договаряния през днешния ден ще вървят добре. Окончателно ще решите въпроси, свързани със промяната на работа или с началото на дълготрайно съдействие. Ще се запознаете с хора, от които ще научите доста. Парични приходи или преференциални покупко-продажби ще създадат денят ви още по-приятен.

БЛИЗНАЦИ

Успешен ден – звездите са на ваша страна. Имате отлични хрумвания и незабавно може да започнете с реализацията им. Ще се покажете като добър водач. Интуицията ви безгрешно ще ви подсказва, с кои хора ще се разбирате елементарно, както и на кои не трябва да имате доверие.

РАК

Денят е повече подобаващ за размисли, в сравнение с за решителни дейности. Наблюдавайте близките деликатно. Това ще ви помогне да избегнете доста проблеми и неточности. Струва си да обмислите професионалните си проекти. Ще се ориентирате в коя сфера може да постигнете триумфи.

ЛЪВ

Днес ще решавате сполучливо проблеми, които съществено ви безпокоят. Сега сте способни вярно и трезво да оцените обстановката. Не пропускайте шанса да получите потребна информация и да научите това, което скоро ще ви бъде потребно. Готови сте да експериментирате.

ДЕВА

Денят няма да стартира сполучливо, само че въздействието на позитивните трендове ще се усилва с всеки изминат час. Може да започнете работа по по-сложни планове. Дайте воля на фантазията и творчеството си. Успехът ще пристигна, въпреки и не незабавно и ще затвърди позициите ви.

ВЕЗНИ

Сутринта ще имате компликации, които бързо ще преодолеете. Каквито и трудности да се появят, не трябва да отстъпвате. Смело продължавайте по пътя си и отстоявайте позицията си. Денят е подобаващ за срещи с евентуални настоятелен сътрудници. Не предприемайте съответни решения. Ще ви е нужно време, с цел да се ориентирате.

СКОРПИОН

Денят ще е сполучлив, в случай че разчитате на личните си сили и не чакате поддръжка от близките. Постарайте се да не демонстрирате своето предимство. Дружелюбието ви прави привлекателни и ви оказва помощ да съхраните положителните връзки с сътрудници, познати и близки.

СТРЕЛЕЦ

Добро време за другарство. Може да зародят проблеми, изискващи мигновено решение, както и промени в проектите ви. Необходимо е да запазите централизация и хладнокръвие. Не е изключено начало на другарски или сантиментални връзки, които ще ви донесат незабравими страсти.

КОЗИРОГ

Бъдете сдържани в контактите си. Около вас има хора, с които би трябвало доста да внимавате. Проблемите ще пораждат не по ваша виновност и това може да докара до напрежение и спорове. Опитайте се да ги избегнете. Не са изключени финансови приходи, само че бързайте да харчите парите.

ВОДОЛЕЙ

Сложен ден. Неочаквано ще пораждат проблеми и ще би трябвало да се справяте с тях сами. Възможно е да не намерите верните отговори незабавно. Имайте самообладание и не бързайте. В деловите договаряния бъдете доста деликатни. Преди да обсъждате каквито и да е съществени въпроси, съберете задоволително информация.

РИБИ

Каквито и цели да сте си сложили през днешния ден, ще ги постигнете елементарно. Мнозина от вас ще имат отлични хрумвания и смели креативен проекти. Събитията ще се развиват мълниеносно. Не е изключено и начало на другарска или сантиментална история. Възможна е обич от пръв взор, доверете се на сърцето си.

Източник: Марица

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР