Днес автомобилният гигант Jaguar Land Rover анонсира подробности за новия си стратегически

...
Днес автомобилният гигант Jaguar Land Rover
анонсира подробности за новия си
стратегически
Коментари Харесай

Jaguar ще предлага само електромобили от 2025 година

Днес автомобилният колос Jaguar Land Rover анонсира детайлности за новия си стратегически проект Reimagine, които има за цел да трансформира компанията в нова с преосмислена такава по тоношение на модерния разкош, неповторимото потребителско изживяване и позитивно въздействие върху обществото. С оповестението на нови си план, компанията слага началото и на пътеществието си към постигането на статут на вългеродно неутрална до 2039 година.

Основен акцент в новия стратегически план на Reimagine на Jaguar Land Rover, който ще бъде ръководен от Тиери Болор- изпълнителен директор на JLR, е обвързван с бъдещото развитие на продуктовото портфолио на Jaguar. От компанията споделят, че от 2025 година, всеки нов автомобил на легендарната марка ще бъде оборудван с изцяло електрическа задвижваща система, само че XJ няма да получи правоприемник, макар че обозначението може и да бъде непокътнато в портфолиото.

През идващите пет години, Land Rover ще получи шест напълно електрически модела и модификации, като първият нов от тях ще видим през 2024 година. Изцяло електрическите коли се чака да формират към 60% от общата реализация на марката до 2030 година

"Jaguar Land Rover е неповторима за глобалната автомобилна промишленост ", коментира Болор. "Създател на непостижим дизайн, ненадминат в разбирането на бъдещето на луксозни потребности на своите клиенти, емоционално богата марка, дух на британското и непостижим достъп до водещи международни играчи в региона на технологиите и устойчивостта в по-голямата Tata Group. Ние използваме тези съставки през днешния ден, с цел да преосмислим бизнеса, двете марки и потребителското изживяване на утрешния ден "
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР