Днес американската актриса Меган Маркълще каже да на принц Хари

...
Днес американската актриса Меган Маркълще каже да на принц Хари
Коментари Харесай

Сватбата на годината – венчавката на принц Хари и Меган Маркъл

Днес американската актриса Меган Маркълще каже " да " на принц Хари в катедралата " Сейнт Джордж ". Сватбата на годината, както я нарекоха медиите, се чака да притегли милиарди фенове на екраните по света.

Най-големите фенове на кралското семейство от няколко дни към този момент са се настанали пред замъка Уиндзор, с цел да си запазят места, откъдето ще следят сватбеното шествие.

Булката ще бъде отведена до олтара от принц Чарлз, а принц Уилям ще бъде кум. Неговите деца - дребните принц Джордж и принцеса Шарлот ще бъдат шафери. Пред гостите ще пее Елтън Джон.

Роклята на Меган е шита на ръка, обсипана с камъни и доста скъпа, писаха английските издания.

Очаква се двойката да премине в открита карета в трикилометрова брачна върволица. Британските служби са взели всички ограничения с цел да обезпечат сигурността.

Прогнозите са сватбената гала да донесе към един милиард паунда доходи на английската стопанска система.

Връзката на принц Хари с някогашната звезда от " Костюмари " внесе ужас и разруши визиите за това кое е разрешено и кое не в кралското семейство.

Бъдещата брачна половинка на внука на кралица Елизабет II е американка, актриса, с три години по-възрастна от него и един път към този момент се е омъжвала. Това са неща, които преди години са скандализирали английското общество.През предишния век крал Едуард се отхвърля от престола, поради любовта си към американката Уолис Симпсън. За разлика от времето на Едуард и Уолис, в този момент кралица Елизабет даде благословията си за сватбата.

Венчавката ще е по-различна от всички други кралски сватби до момента, а аргументите за това изброява английското издание " Индипендънт ".

Мястото на сватбата

Меган и Хари ще си кажат заветното " да " в катедралата " Сейнт Джордж " в замъка Уиндзор, а не в Уестминстърското абатство, както се очакваше, написа английското издание.

Въпреки че двойката не е първата от кралското семейство, която го прави - последно там са се венчали принц Чарлз и Камила Паркър Боулс, това значи, че сватбата ще е доста по-малка от тази на Уилям и Кейт през 2011 година Максимумът на катедралата е 800 души.

Според представител на двореца Кенсингтън Уиндзор е доста особено място на принц Хари и по тази причина двойката избрала да се ожени там.

Сватбената торта

По традиция кралските сватбени торти нормално са от сорта на плодови сладкиши. Но не и този път. Бъдещите младоженци са решили да подчертават върху пролетта, ето за какво тортата ще бъде с усет на лимони и бъз.

Втората по значимост торта за събитието - тази за публицистите, също ще бъде с тези усети и е направена от българския сладкар Иван Александров.

Датата на сватбата

Обикновено кралската женитба е в работен ден и той се афишира за публично неработен. Този път обаче сватбата е в събота, което значи без спомагателен почивен ден за британците.

Маркъл ще произнесе тирада

Според изданието " Съндей Таймс " Маркъл ще произнесе тирада на сватбата.

Обикновено бащата на булката извършва тази функционалност, само че както към този момент стана ясно, той няма да участва на сватбата.

Сватбените предложения

Те също са много разнообразни от обичайните, показвайки " по-модерна версия на кралското семейство ". Тъй като Меган Маркъл към този момент се е омъжвала един път, в поканите пред името ѝ стои госпожа, а не девойка.

Принц Хари потвърдиза връзката си с Меган Маркъл през ноември 2016 година, откакто двамата дълго се криеха от медиите. През септември идната година Маркъл сесрещна с кралицата. Два месеца по-късно - през ноември принц Хари разгласи, че е предложил брак на избраницата си.

Меган Маркъл е американска актриса и фотомодел, някогашна звезда от сериала " Костюмари ". Има предходен брак с режисьора Тревър Енгелсън, с който се разделят през май 2013 г.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР