Днес, 27 март, на Летище Бургас пристигна първият полет на

...
Днес, 27 март, на Летище Бургас пристигна първият полет на
Коментари Харесай

Посрещнаха с българска музика и танци първия полет на Ryanair до Бургас

Днес, 27 март, на Летище Бургас дойде първият полет на нискотарифната самолетна компания Ryanair. В 10:45 пасажерите от Братислава, Словакия, бяха посрещнати с обичайната българска музика и фолклорни танци. За добре пристигнали те получиха рекламни и осведомителни материали за град Бургас, които да ги ориентират какво забавно да посетят и по какъв начин да провеждат времето, прекарано тук.

Най-големият въздушен транспортьор в Европа Ryanair се нарежда съществено в Бургас с целогодишна база. Благодарение на това, с нови направления и графици се удължава туристическият сезон в района. Досега всичко за Бургас приключваше с последния летен чартър и оставаха единствено полетите до Москва и Лондон. Занапред тук ще идват много повече туристи, от което имат изгода всички - заведения за хранене, хотели, таксиметрови компании, туроператори, туристически обекти.

През 2017 година от Летище Бургас бяха осъществени полети до 153 дестинации в 43 страни. Броят на записаните пасажери бе съвсем 3 милиона, което бележи растеж от 3,6 %. От през днешния ден Бургас публично е обвързван с 11 нови дестинации в шест страни - Братислава в Словакия, Дюселдорф, Франкфурт и Меминген в Германия, Милано в Италия, Рига и Каунас в Литва, Жешов, Краков и Варшава в Полша и Тел Авив в Израел.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР