Днес, 17.04.2024 г., с решение на Съвета на директорите (СД)

...
Днес, 17.04.2024 г., с решение на Съвета на директорите (СД)
Коментари Харесай

БЕХ отстрани Деница Златева като директор на Булгаргаз, постът се поема Веселин Синабов

Днес, 17.04.2024 година, с решение на Съвета на шефовете (СД) на Българския енергиен холдинг е осъществена смяна в управлението на „ Булгаргаз “ ЕАД. Приета е оставката на Деница Златева, а от състава на СД се освобождават Димитър Спасов и Татяна Петрова-Бояджиева. На техните места влизат Михаил Милков, Биянка Рачева и Марин Филиповски, оповестиха от пресцентъра на холдинга.

Михаил Милков има дълготраен опит в региона на енергетиката, с профил финанси. Към момента е шеф дирекция „ Финанси и бюджети “ в „ Български Енергиен Холдинг “ ЕАД. Бянка Рачева е с опит като юристконсулт и от 2020 година е юрист. От януари 2013 година Марин Филиповски работи в дирекция „ Доставки на природен газ “, а от юни 2004 година до ноември 2012 година е работил в „ Софиягаз “ ЕАД.

С решение на СД на „ Булгаргаз “ ЕАД за изпълнителен шеф на сдружението е избран Веселин Синабов. От август 2022 година досега Веселин Синабов е шеф на дирекция „ Търговия с природен газ “ и член на Съвета на шефовете на „ Булгаргаз “ ЕАД. От септември 2015 година до август 2022 година заема разнообразни позиции в „ Булгартрансгаз “ ЕАД като шеф дирекция „ Търговски услуги “, началник отдел „ Балансиране “ и други. Преди това е специалист в отдел „ Покупка, превоз и предпазване на природен газ “ в „ Овергаз Инк. “ АД.

Промените влизат в действие от деня на регистриране на решенията в Търговския указател към Агенцията по вписвани, до осъществяване на нови конкурсни процедури. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР