Днес, 16.06.2023г., се отбелязват 120 години от създаването на Ford

...
Днес, 16.06.2023г., се отбелязват 120 години от създаването на Ford
Коментари Харесай

Ford празнува 120 години от създаването си

Днес, 16.06.2023г., се означават 120 години от основаването на Ford Motor Company. Синият овал се трансформира в синоним на автомобилната гражданска война, като трансформира бързите, крепко направени и стилни коли в налични за необятната публика. Днес марката Ford е известна в целия свят. Освен с достиженията си в автомобилната промишленост, компанията оставя своя отпечатък в света, пробвайки се с дейностите си да го направи едно по-добро място, да бъде в интерес на хората и планетата.

От Ford Model T до Mustang, F-150 Lightning и Explorer, нововъведенията, преосмислянето и преоткриването са водеща мощ в основаването на най-желаните артикули и услуги, които дават на хората опцията да се движат и да преследват фантазиите си. Форд създава машини, които дават на клиентите независимост.

Ford е основателят на най-продавания състезателен автомобил в света, най-продавания автомобил в Америка, най-продаваната лекотоварна гама в Европа, най-продавания пикап, най-популярния плъг ин хибрид и доста много други.
Ford към този момент 120 години е водещ производител, осигуряващ подвижност за милиони. Компанията работи интензивно да електрифицира света като основава електрически коли, пример в класа си. Mach E, F-150 Lightning, Transit, Explorer, Custom, Courier са единствено началото на нова глава в историята на компанията. Устойчива подвижност, съгласуваност, софтуерно дефинирани коли са новото потомство артикули и услуги.

По случай юбилея, Мото-Пфое ще предложи до края на 2023 година серия от специфични оферти на българските клиенти на Ford.
Ford работи интензивно за идващите 120 години!

*Източник: www.ford.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР