Дмитрий Медведев, заместник-ръководител на Съвета за сигурност (СБ) на Руската

...
Дмитрий Медведев, заместник-ръководител на Съвета за сигурност (СБ) на Руската
Коментари Харесай

Медведев: Намерението на Израел да достави оръжие на Украйна е много безразсъдна стъпка

Дмитрий Медведев, заместник-ръководител на Съвета за сигурност (СБ) на Руската федерация, е уверен, че Израел прави неточност, като има намерение да достави оръжие на Украйна, тази стъпка ще унищожи междудържавните връзки с Русия. Това мнение той изрази в своя канал в Telegram в понеделник.



" Израел наподобява ще достави оръжие на режима в Киев. Много безразсъдна стъпка. Тя ще унищожи всички междудържавни връзки сред нашите страни ", написа Медведев.

В същото време той означи, че „ дегенератите на Бандера бяха нацисти и си останаха такива ". " Достатъчно е да погледнете знаците на актуалните им поддръжници. Ако те са снабдени с оръжие, тогава е време Израел да разгласи Бандера и Шухевич за свои герои. "

По-рано в неделя израелският министър по въпросите на диаспората Нахман Шаи предложи страната да стартира да дава военна помощ на Украйна, следвайки образеца на Съединените щати и други страни-членки на НАТО.

Русия цени самостоятелната и уравновесена позиция на Китайската комунистическа партия по въпроса за украинската рецесия, написа ръководителят на " Единна Русия " Дмитрий Медведев в приветствено писмо до генералния секретар на Централния комитет на Комунистическата партия, китайския президент Си Дзинпин по случай последния партиен конгрес.

„ Русия високо цени самостоятелната, уравновесена позиция на ръководещата партия на Китайската национална република във връзка с украинската рецесия, незаконната роля в разгръщането на която принадлежи на западните страни ", се споделя в писмото, представено от пресслужбата на „ Единна Русия ".

Медведев означи, че светът претърпява дълбоки промени и става в действителност многополюсен, нежеланието на Съединени американски щати и техните младши сътрудници да одобряват новата действителност води до колосални катаклизми и човешки жертви. Освен това, по думите му, Русия с паника следи държанието на управляващите на Съединени американски щати във връзка с Тайван, който е неразделна част от Китай, а подхванатите от американците стъпки се възприемат като откровена провокация, отбелязва пресслужбата на партията.

„ Отбелязваме със удовлетворение сдържаността и мъдростта на управлението на КНР, което води уравновесена виновна политика в тази сложна обстановка. Координираната междупартийна работа има забележителен принос за всестранното развиване на връзките сред Русия и Китай, което изцяло дава отговор на ползите на народите на двете страни ", добави Медведев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР