Длъжностни лица предупреждават жителите на Мейн за безопасността на леда,

...
Длъжностни лица предупреждават жителите на Мейн за безопасността на леда,
Коментари Харесай

Баща в Мейн загина, спасявайки 4-годишен син, след като и двамата паднаха в замръзнало езеро

Длъжностни лица предизвестяват жителите на Мейн за сигурността на леда, откакто татко почина, спасявайки сина си от замръзнало езеро в петък.

Сутринта на 26 януари, 51-годишният Кевин Хауъл и неговият 4-годишен наследник паднаха през леда, до момента в който пресичаха Етна Понд в Кармел, Мейн, заяви шерифът на окръг Пенобскот в известие за вести. Хауъл съумя да измъкне сина си от замръзналото езеро и му сподели да вземе майка си, сподели офисът на шерифа.

Синът му съумя да стигне до дома им, на 1/3 от миля от езерото, и осведоми майка му, съгласно офиса на шерифа. „ Майката сподели на дребното момче да остане у дома, тя се обади на 911 и се втурна да помогне на брачна половинка си “, споделиха от офиса на шерифа.

Съобщено е за WGME 13.

Властите в този момент предизвестяват жителите на Мейн да бъдат готови с подобаващи принадлежности, като кирки и длета за лед, преди да излязат на лед.

„ Това са единствено предмети, които носим, ​​ако паднем през леда, можем да се измъкнем елементарно и ефикасно “, сподели пред WGME...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР