Длъжниците на Националната агенция за приходите, които са декларирали валиден

...
Длъжниците на Националната агенция за приходите, които са декларирали валиден
Коментари Харесай

Длъжници на НАП получават е-съобщение за образувано изпълнително дело

Длъжниците на Националната организация за приходите, които са заявили годен електронен адрес, ще получават електронно известие за към този момент формирано по реда на Данъчно-осигурителния процесуален кодекс изпълнително дело за неплатени в законоустановения период обществени отговорности. Съобщението ще бъде изпращано в деня, идващ деня на формиране на делото. По този метод приходната организация цели да увеличи информираността и да подтиква доброволното осъществяване на отговорностите от своите клиенти.

Съобщението е с осведомителен темперамент и съдържа данни за номер и дата на формираното изпълнително дело, типа на банкова сметка, по която би трябвало да се заплати дълга, контактна информация за способния обществен реализатор и друга потребна информация.

В имейла от Национална агенция за приходите предлагат на своите клиенти преди да се свържат с обществения реализатор, виновен за администрирането на задълженията им, да създадат информация за просрочените си отговорности. Това най-лесно става посредством електронната услуга на Агенцията на Портала за електронни услуги на Национална агенция за приходите с електронен автограф или личен идентификационен код (ПИК).
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР