Джулия Робъртс не е като повечето холивудски обитатели. Тя не

...
Джулия Робъртс не е като повечето холивудски обитатели. Тя не
Коментари Харесай

Джулия Робъртс сама приготвя храната си, води децата си на училище, разхожда кучетата си и цени обикновения живот повече от “Оскар

Джулия Робъртс не е като множеството холивудски жители. Тя не се хвали с очарователни фотоси на децата си всяка седмица, нито пък разгласява местонахождението си в Twitter.

Актрисата избира да живее отвън обществените мрежи и погледите на почитателите си, наслаждавайки се на не толкоз блестящия си, само че доста благополучен живот на брачна половинка и майка.

Небляскавият живот

В началото на предишния век Джулия Робъртс е на върха на известността си. Тогава безусловно всяка година излизаше по един суперхит с нейно присъединяване. Актрисата водеше блестящ метод на живот, като понякога изчезваше в стилните бутици и заведения за хранене в Манхатън. А по-късно се среща с оператора Даниел Модър и животът ѝ се прекатурва с главата надолу.

В предходните си връзки актрисата е била изгаряна неведнъж поради известността си. Мъжете не желаеха да бъдат в сянката на нейната популярност. За Модър обаче триумфът на обичаната му не беше проблем. Той я приел изцяло и от спечелил сърцето на основната хубавица на Холивуд. Робъртс се реалокира в скромния си апартамент в Лос Анджелис. Довчера известното празненство момиче, тя се влюби в дългите разходки на разположение с незвездния си мъж.

Актрисата бързо се увлича по неглижирания живот. В деня на сватбата си Джулия бърза да смъкна небрежно скъпата си дизайнерска рокля, с цел да може да се върне при гостите си в елементарни дънки и да стартира да им готви. “Беше като барбекю в задния двор за всеки в Америка ”, споделят гостите.

Приятелите на двойката се държали в духа на празненството. Брус Уилис, да вземем за пример, свиреше на хармоника. А към среднощ Робъртс присъединил дискотеката и се впуснал на дансинга. Съгласете се, странна гала за холивудски звезди. Но това, което представляваше тяхната женитба, беше превъзходен образец за това какъв ще бъде бъдещият им живот.

Майчинство “във времето ”

Актрисата се омъжи на 35 години, а две години по-късно стана майка за първи път в живота си. В едно изявление Робъртс разкрива за какво не е имала деца по-рано: “По времето, когато имахме деца, бях постигнала доста и се усещах уверена. Бях в действителност разчувствана да стартира нов, “семеен ” стадий от живота им.

Не са доста актрисите, които съумяват да се върнат в правия път след майчинство. Но забравата на “красавицата ” не е застрашена. Режисьорите се редяха на опашка пред нея с оферти да се снима в техни филми. Но Джулия реши, че те могат да почакат, напълно потопена в майчинството.

След раждането на близнаците актрисата не бързаше да се върне на екраните. “Нямам потребност да наподобявам готина, забавна, луда ”, изяснява тя.

Робъртс просто мечтаеше да се отдръпна със брачна половинка си и близнаците в ранчо в Ню Мексико, надалеч от всички, и да се наслаждения на нов стадий от живота си. Тя толкоз се увлича по новата си роля, че три години по-късно ражда още едно дете.

Майка на цялостен работен ден

В живота на Робъртс има доста върхове и достижения, измежду които премия “Оскар ”, оповестяването ѝ за най-красивата жена в света и за най-високоплатената актриса. Но знаете ли кое е същинското задоволство за нея? “Обикновено триумфът на деня ми е, че всички съумяват да стигнат до гърнето ”, майтапи се майката на три деца.

Вместо бурни овации, това е детският смях, вместо игра пред камерата, това е шиене на панталони за малчуганите. Кой би си помислил, само че Джулия Робъртс се оказва занаятчия на всички специалности. Тя е овладяла шевната машина – по нейните думи, с цел да поддържа мозъка си в тонус. А бонусът е бил изключителни детайли от дрешника.

“Децата ми считат, че съм приказен готвач! ” – е едно от достиженията, които актрисата с горделивост споделя с хората. Днес най-големите ѝ деца са на 18 години, а най-малкият ѝ наследник е на 15. Отпускът по майчинство от дълго време е зад тила ѝ, само че навикът на Джулия да бъде стопанка и да отделя доста внимание на фамилията си остава.

Тя се счита повече за стопанка, в сравнение с за актриса. Има дни, споделя тя, в които преди малко си завършил с почистването на кухнята след закуска и би трябвало да започнеш да приготвяш обяда, а след това, не щеш ли вечерята е на хоризонта.

Този сюжет евентуално е прочут на множеството многодетни родители. Но въпреки това, споделя Джулия, от време на време цялото семейство се включва в домакинската работа, трансформирайки деня в един огромен празник.

Смисълът, споделя актрисата, е да се потопите напълно в ролята на майка. В противоположен случай, за какво въобще да я приемате? “Нали не желаете да прекарвате времето с децата си, вперили взор в телефона? Искаш да им отделиш цялото си внимание ”, споделя звездата философията си за живота с толкоз елементарен образец. Тя е построила непреодолима стена сред работата и децата си, като се старае да не ги притиска дружно.

Джулия и Даниел в никакъв случай не са минавали по аления килим с дребните си деца, както е всекидневно в Холивуд. Двойката крие всевъзможни детайлности от персоналния си живот. Едва през 2021 година 17-годишната им тогава щерка излезе с татко си, появявайки се на филмовия фестивал в Кан.

Джулия Робъртс споделя, че е решила да стане майка едвам когато е схванала, че е срещнала идеалния сътрудник за родителство. Днес, повече от 20 години по-късно, двойката е потвърдила, че в действителност е екип.

И въпреки всичко, като всяка майка, от време на време актрисата се усеща разочарована: “Понякога се потресвам, че съм унищожила всичко. Отивам и запитвам децата: “И каква майка съм през днешния ден? ”. И би трябвало да призная, че е ужасно да имаш някой наоколо, който да ти каже: “Правиш го вярно.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР