Джулия Робъртс направи модно изявление на лондонската премиера на новия

...
Джулия Робъртс направи модно изявление на лондонската премиера на новия
Коментари Харесай

Джулия Робъртс с най-блестящите обувки, които някога сме виждали

Джулия Робъртс направи фешън изказване на лондонската премиера на новия си филм „ Оставете света зад себе си “ по акомодация на романа на Румаан Алам, обувайки чифт екцентрични обувки Gucci. Обувките са украсени с кристали, които не бяха нищо друго с изключение на зашеметяващи, а за някои странни. Те бяха съвършената забележителна част, допълваща тоалета й, който включваше бебешки розов костюм от Gucci. Смелият избор на обувки освен сподели безупречния усет на Робъртс, само че и показва готовността й да поема фешън опасности и да разшири границите на обичайното облекло на аления килим.



Комбинацията от нежно, пастелно розово и смела, черна дантела основава изумителен контрастност, който в допълнение акцентира чувствителността на Робъртс към модата. Тоалетът беше съвършено показване на неповторимия жанр на актрисата, който е по едно и също време грациозен и дръзновен, типичен и съвременен.

Джулия Робъртс от дълго време е фешън икона, известна със своя елементарен жанр и дарба да прави даже най-смелите фешън избори да наподобяват елегантни и изискани. Появата й на лондонската премиера на новия й филм не направи изключение, като тя за следващ път показва своя безукорен усет и фешън нюх. 
 
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР