Джулия Хартли-Бруер получи 15 536 оплаквания от Ofcom, след като

...
Джулия Хартли-Бруер получи 15 536 оплаквания от Ofcom, след като
Коментари Харесай

Водещата на TalkTV Джулия Хартли-Бруър получи 15 500 оплаквания от Ofcom, след като изкрещя на гост

Джулия Хартли-Бруер получи 15 536 недоволства от Ofcom, откакто предизвика дискусия след яростен диалог с политик, до момента в който обсъждаше скорошното ликвидиране на водача на Хамас Салех ал-Арури.

55-годишният ефирен оператор обсъждаше последните събития с посетител на име доктор Мустафа Баргути, който е член на Палестинския законодателен съвет, по-рано този месец. Той беше в нейното шоу на TalkTV, когато полемиката прерасна в спор, когато 70-годишният доктор Баргути стартира да подлага на критика 74-годишния израелски министър председател Нетаняху.

Дискусията, която се организира по-рано този месец, бяха ориентирани към удар на израелски дрон, който умъртви ал-Арури - почитан член на Хамас и създател на неговото военно крило. Д-р Баргути насочи диалога към критикуване на Нетаняху - оставяйки Джулия ядосана.

Джулия атакува госта си, като сподели: „ Нямаме време да се занимаваме с цялата история на Бенямин Нетаняху, който не е известна фигура в Израел. " Тя също по този начин изясни, че не е нейна работа да з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР